Woolwork

Minden Crochet Paradise rendelés mellé ajándék

Eddig is mindig adtunk valami kedvességet a rendeléseitek mellé, de innentől valami még szuperebb ajándékkal hálálnánk meg a bizalmatokat. Panna horgolja nektek ezeket a szuper cuki Squishiekat. 

Használhatod kabalának, stresszoldónak, kulcstartónak, táska dísznek, de akár a legjobb barátoddá is válhat, ugyanis ezeknek a falat cukiságoknak szívük van Nem számít mennyi a rendelésed végösszege, minden rendelés mellé adunk egyet ajándékba.

Kedves Látogató!

Üdvözöllek az oldalunkon!

 Kálmán-Berczeli Szofia vagyok, a Woolwork megálmodója.
Kezdetben csak pólók kézzel való hímzésével foglalkoztam, majd később az egyszemélyes csapatom bővült a testvéremmel, Pannával. Panna felelős a horgolt és batikolt termékekért, én pedig továbbra is a hímzés szenvedélyének hódolok.
 Személyes vágyam, célom, hogy az utcán idegen embereken a saját márkám termékeit lássam szembe jönni.
Szeretnénk megmutatni, hogy mekkora értéket képviselnek a kézzel készült ruhák, kiegészítők.
 Ha tőlünk vásárolsz tudd, hogy két fiatal lány álmát támogatod, hogy azt csinálhassuk amit a legjobban szeretünk, alkothassunk és ezzel értéket teremtsünk.

A termékek rendelésre készülnek, nagyjából 7-14 napon belül. Ha számodra sürgős a megrendelés, természetesen rugalmasak vagyunk, ebben az esetben 3000 Forint felárral tudjuk vállalni a megrendelést. Csomagfeladás heti egy alkalommal történik, Foxpost futárszolgálat segítségével, melynek költsége +1700ft. Feladástól számított 2-3 munkanapon belül veheted át a rendelésed. Egyedi elképzeléseddel is megbízhatsz minket. Ezek a termékek egyedi árazásúak, melyek alakulása a minta nehézségétől és elkészülési idejétől függ.

Organikus pamut

Az organikus pamutot olyan anyagok használatával, és olyan módszerekkel termesztik, amelyek csekély hatással vannak a környezetre. Az organikus gazdálkodás alapelve, hogy a természettel együtt dolgozik, és nem ellene. A gyapotot vegyszerek nélkül termesztik, és pamutot vegyszerek nélkül állítják elő.

Tisztításuk

Amit fontos tudni, hogy a túl magas hőmérsékleten való mosás és/vagy szárítás következtében a hagyományos ruhák is kb 4%-ot összemehetnek, annak ellenére, hogy azokat vegyszerekkel kezelik a zsugorodás 

mértékének csökkentése érdekében. A minősített organikus pamutot nem kezelik ilyen vegyszerekkel, így ha ezeket mosod vagy szárítod túl magas hőfokon, akkor akár 10%-ot is összemehetnek.